CFA:n virallinen Klerkkikoulutus 6.12.2018

CFF järjestää toiveiden mukaisesti suomenkielisen CFA:n virallisen Klerkkikoulutuksen Keravalla 6.12.2018 kello 10.00-17.00 (sis ruokatauon). Koulutuksen hinta on CFF:n jäsenille ja kaikille rotukissatuomareille järjestöstä riippumatta 20,00EUR ja muille 30,00EUR. Hinta sisältää koulutuksessa tarvittavat materiaalit ja kahvia/teetä. Ilmoittautumiset viimeistään 30.11.2018 tuija.aaltonen@cfasuomi.org
 
Klerkkikoulutus antaa valmiuden toimia tuomarin apulaisena, klerkkinä. Klerkki on yksi tärkemmistä henkilöistä tuomarin arvostelun sekä arvostelun aikataulutuksen että koko näyttelyn onnistumisen kannalta. Koulutus antaa hyvän kuvan siitä, kuinka CFA-näyttely toimii: Kuinka klerkin tulee pyörittää tuomarin arvostelukehää, mitä tuomarin toimia klerkin pitää tarkkailla ja mitä tuomarin häkkeihin ripustamat eriväriset nauhat merkitsevät. Opetetaanpa laskemaan myös grandipisteet. Vaikka tarkoituksenasi ei olisi toimia klerkkinä, on koulutus hyödyllinen, sillä se antaa tarvittavan tiedon vauhdikkaan CFA-näyttelyn ymmärtämiseen.
 
Ilmoittauduthan sinäkin mukaan!

Meneekö CFA postisi vieläkin New Jerseyhin Ohion sijasta?

CFA:n Central Office on muuttanut. Käytäthän uusia yhteistietoja kaikissa yhteydenotoissa CFA:han.

The Cat Fanciers’ Association, Inc
260 East Main Street
Alliance, OH 44601
USA
Puhelin: +1 330-680-4070
Fax: +1 330-680-4633

Jos postissa jota olet lähettämässä CFA:lle lukee edelleenkin osoitteena Manasquan, NJ, ole hyvä ja korjaa oikea osoite Alliance, Ohioon.

CFF:n Jäsenpalvelu: Salkku

Cat Fanciers of Finland ry on avannut jäsenpalvelunsa Salkun. Salkun myötä jäsenille tarjotaan hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä CFA:n palveluihin liittyen.  Suomenkieliset ohjeet opastavat askel askeleelta läpi esimerkiksi eCat pentueen rekisteröinnin, kissojen yksilöllisen rekisteröinnin tai Champion/Premier-tittelin lunastamisen ja sinun ei ole pakko osata Englantia selvitäksesi näistä perusrekisteröinneistä.

Salkun palvelut ovat ainoastaan CFF:n jäsenien saatavilla jäsenetuna.