Kasvatus

Kasvattaminen CFA:ssa

Tältä sivulta löydät keskitetysti tietoa kasvattamiseen liittyvistä asioista.

CFA:n kasvatussäännöt löytyvät kokonaisuudessaan CFA:n kotisivuilta. Näitä sääntöjä ei ole suomennettu, koska Cat Fanciers of Finland ry ei suorita rekisteröintejä. CFA:n lomakkeiden ja todistuksien yhteydestä löytyy tarkempia ohjeita kuinka asioissa toimitaan.

Ota yhteyttä CFA:n toimistoon (Central Office) mikäli et löydä vastausta kysymyksiisi säännöistä. Toimiston yhteystiedot löytyvät CFA:n kotisivuiltat:
http://cfa.org/AboutCFA/Contacts.aspx

Huomioithan, että CFA:n Central Office on muuttanut heinäkuussa 2011 New Jerseystä Ohioon. Mikäli CFA:n papereissasi on mainittuna vanha New Jerseyn osoite, käytä alla olevaa uutta osoitetta postituksissasi.

The Cat Fanciers’ Association, Inc
260 East Main Street
Alliance, OH 44601
USA

Puhelin: +1 330-680-4070
Fax: +1 330-680-4633

 

Asiointi CFA:n kanssa
Sinun ei tarvitse olla CFA:n jäsenyhdistyksen jäsen asioidaksesi CFA:n kanssa. Jokainen näyttelyharrastaja, kasvattaja tai kissoista kiinnostunut voi ottaa yhteyttä CFA:han ja hyödyntää CFA:n tarjoamia palveluita.

CFA:n hinnasto on ilmoitettu Yhdysvaltojen dollareina, koska järjestön pääpaikka on USA:ssa. Kaikki palvelut maksetaan siis dollareissa. Hyväksyttävät maksutavat ovat luottokortti tai rahamääräys amerikkalaiseen pankkiin. Onlinena tehtävissä maksuissa hyväksytään myös PayPal. Käteistä rahaa CFA:lle ei voi toimittaa kirjeen yhteydessä. Suositeltavaa on käyttää luottokorttia, joista CFA hyväksyy VISA:n, Master Card:in ja American Express:in. Pankkimääräyksistä amerikkalaisen pankin tilille voi helposti tulla lisähintaa palvelulle yli 20 euroa.

Cat Fanciers of Finland ei suorita kissojen rekisteröintejä, mutta neuvomme ja voimme tarvittaessa hoitaa jäsenenistömme puolesta rekisteröinteihin tai näyttelyttämiseen liittyviä palveluita. Ota yhteyttä rekisteröintivastaavamme osoitteessa: rekisterointi(a)cfasuomi.org ja kysy häneltä lisätietoja palveluistamme.

Lue lisää aiheista:
Kasvattajanimen hankinta. Täältä löydät tietoa siitä, kuinka kasvattajanimi hankintaan ja millaisia nimiä kasvattajanimiä voidaan hankkia.

Pentujen rekisteröinti. Täältä löydät tietoa siitä, millaisia erilaisia vaihtoehtoja CFA tarjoaa pentujen rekisteröintiin. Selvityksen saavat niin blue slip, yellow slip kuin green slip.

Ohje pentueen rekisteröimiseen. Täältä löydät yksityiskohtaisen ohjeen siitä, kuinka rekisteröit pentueesi CFA:han. Ohjeessa on huomioitu sekä CFA:n rekisteröitymistä vaativa online-palvelu, mutta myös rekisteröinti astutustodistuksella.

Sukutaululla rekisteröinti. Täältä löydät yksityiskohtaisen ohjeen siitä, kuinka rekisteröit toisessa rekisterissä olevan kissasi CFA:han.

Värin tai omistajanmuutos -linkin alta löydät ohjeet siihen, kuinka kissan väriä tai omistajaa vaihdetaan CFA:han.

Huomioithan, että tarkistat aina viimeisimmän tiedon CFA:n kotisivuilta, sillä emme pysty aina päivittämään ajankohtaisinta tietoa kotisivuillemme tietojen muuttuessa.

 

Voiko Cat Fanciers of Finland auttaa sinua?
Mikäli et omista luottokorttia tai et muuten pysty itse hoitamaan rekisteröintiä, ota yhteyttä rekisteröintivastaavamme osoitteessa: rekisterointi(a)cfasuomi.org. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja rekisteröinteihin liittyvistä asioista.

Comments are closed.