Kissat valtaavat koira-areenan 9-10.3.2019

Kissat valtaavat ShowHau centerin
koira-areenan 9-10.3.2019

Cat Fanciers of Finland ry järjestää kansainvälisen, amerikkalaisen The Cat Fanciers’ Association, Inc (CFA) järjestön kissanäyttelyn ShowHau Centerissä Vantaalla maaliskuun 9-10, 2019. Näyttely on avoinna yleisölle kumpanakin päivänä 10.00-16.00. Liput aikuisilta 5€ ja lapsilta 2€ (huomio ladattava & printattava 1€ alennuskuponki aikuisten lipusta sivun alaosan linkistä tai saksi mainoksemme mukaasi Vantaan Sanomista).

Näyttelyyn on ilmoitettu kissoja hieman yli sata edustaen 25 eri kissarotua. Paikalla on monen tietämiä ja tuntemia persialaisia ja exoticeja, ragdolleja, siamilaisia sekä abessinialaisia, mutta ilmoittautuneiden joukosta löytyy myös Suomessa äärimmäisen harvinaisia rodun edustajia. Ranskasta saapuu paikalle yksi bombay, Sveitsistä japanin bobtaileja sekä lyhyt- että pitkäkarvaisena versiona ja suomalaisomistajan kaksi lapermiä. Oletko edes kuullut näistä roduista aikaisemmin? Rotukissojen lisäksi paikalla on tietenkin myös muutama kotikissa, joista  Pohjoismaiden komeimmaksi kotikissaksi 2018 valittu Kelmi toivottelee vierailijat tervetulleeksi heti lipunmyynnin yhteydessä.

Kissat arvostelee arvovaltainen ja kansainvälinen tuomaristo. Lauantaina tuomareina ovat Vicki Nye Yhdysvalloista ja Yanina & Peter Vanwonterghem Belgiasta. Lauantaina mukana on myös tuomarioppilas Oscar Silva Sanchez Espanjasta. Sunnuntaina tuomaroivat Doreann Nasin Yhdysvalloista, Albert Kurkowski Puolasta ja Michael Hans Schleissner Saksasta. Tuomarit arvostelevat kissat neljässä eri ryhmässä: Pennuissa, aikuisissa, kastraateissa (leikatut aikuiset kissat) ja kotikissoissa. Arvosteltuaan kaikki saman ryhmän kissat tuomari pitää TOP10 finaalin, jossa tuomari esittelee ryhmän 10 parasta kissaansa perustellen valintansa miksi juuri tämä rodun edustaja on ansainnut paikkansa finaalissa. Finaalit pidetään tuomari saadessa ryhmän arvosteltua. Finaalit sijoittuvat pitkin päivää ensimmäisten finaalien sijoittuessa jo aamupäivälle, joten katsottavaa riittää koko päivän ajaksi. Viimeisen tuomarin viimeinen finaali päättää näyttelypäivän.

Paikalla on ShowHau Centerin oman lemmikkitarvikemyymälän lisäksi muutama tarvikekauppias. Kattipuodin osastolta löytyy supersuosittuja kissojen pesiä ja leikkikaluja, kaikki kotimaista käsityötä. Kasside Ilusalongin valikoimasta löytyy mm lemmikkien hoitoaineita, huiskutikkuja ja Sturdin kankaisia & erittäin kevyitä kuljetuslaukkuja kissoille ja koirille. Meten osastolta löytyy tuotteita ekologiseen puhtauteen, mm pyykkietikkaa, marseille-saippuaa ja huonetuoksuja. ShowHau Centerin yläkerran kahviosta löytyy pientä purtavaa ja juotavaa, ja puolen päivän aikoihin myös lounasta.

Tapahtumapaikan osoite:
ShowHau Center
Nilsaksentie 2, Vantaa

ShowHau Center sijaitsee Tammiston Tokmannin kanssa samassa rakennuksessa. Sisäänkäynti ShowHau Centeriin on Tokmannin sisäänkäynnin vieressä. Ilmainen pysäköinti.

Cat Fanciers of Finland ry:n ladattava & printattava 1€ alennuskuponkimme aikuisten pääsylipusta pdf-tiedostona: 
ladattava_mainos_vantaa_82x88
Printtaa mainoksemme mukaasi alennuksen saadaksesi. Yksi kuponki riittää koko seurueellesi.

Tervetuloa tutustumaan kissoihin!

 

Näyttelyyn ilmoitetut kissarodut:
Abessiinialainen
American Curl – pitkäkarvainen
American Curl – lyhytkarvainen
Bengal
Birma
Burma (Amerikkalainen burma)
Colorpoint lyhytkarvainen
Cornish rex
Egyptinmau
Exotic
Itämainen – lyhytkarvainen
Japanin bobtail – pitkäkarvainen
Japanin bobtail – lyhytkarvainen
LaPerm
Kotikissa
Maine coon
Manx – lyhytkarvainen
Manx – pitkäkarvainen (Cymric)
Norjalainen metsäkissa
Ocicat
Persialainen
Ragdoll
Selkirk rex – pitkäkarvainen
Siamilainen
Somali
Sphynx
Venäjänsininen

Comments are closed.