Näyttelyt

38. kansainvälinen CFA-näyttely Suomessa

11.8.2019 Ideapark, Lempäälä
3AB kehää – max 150 kissaa


TUOMARIT:
Pam DelaBar (FI) – kaikki rodut
Carol Fogarty (USA) – kaikki rodut
Russell Webb (USA) – kaikki rodut


NÄYTTELYHALLI:
Idepark Sport
Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
Linkki googlen karttaan täällä.


ILMOITTAUTUMINEN
Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 5.8.2019 kello 18.00
tai kunnes 150 ilmoittautumista täyttyy. Online-ilmoittautuminen pitää maksaa viimeistään 10 päivää saamasi vahvistuksen jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään ennen näyttelyä, kumpi ehdoista täyttyykään ensin. Paperillisia ilmoittautumisia ei oteta vastaan. CFA:n sääntöjen mukaan jokainen näyttelyyn ilmoitettu kissa on maksettava – peruuttaminen ei ole mahdollista, mutta ilmoitetun kissan voi vaihtaa toiseen omistamaasi kissaan ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Kissojen tietoihin on mahdollista tehdä päivityksiä viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT
Ensimmäinen kissa: 40,00€ (sisältää luettelon)
Saman omistajan seuraavat kissat: 30,00€
Ensimmäinen kotikissa: 30,00€ (sisältää luettelon)
Saman omistajan seuraavat kotikissat: 25,00€
Miscellanneous luokka (Lykoi & Khao Manee, Toybob) 30,00€
Yhdistyksen häkki 5,00€ (65cm x 65cm x 50cm)
Väliaikainen rekisterinumero (TRN) aikuiselle tai kastraati -kissalle: 15,00€ *
Tuplahäkkipaikka yhdelle kissalle (oma näyttelyhäkki) 15,00€
Trimmaustila (65cm x 65cm) 15,00€
PetMe tai exhibition only (65cm x 65cm) 0,00€ **
Maksusuoritus ovella: +10,00EUR
Hinnat sisältävät kaikki maksut.
*TRN on voimassa 120 vuorokautta. Elokuun näyttelyymme hankittu TRN on voimassa myös marraskuun näyttelyssämme.
** Koska kyseessä on Ideaparkin kauppakeskuksen yhteydessä tapahtuva näyttely, kaikki hyväkäytöksiset PetMe/Exhibition only kissat ovat tervetulleita näyttelyymme tekemään PR-työtä rodun ja kissaharrastuksen puolesta tarjoten mahdollisuuden yleisölle rapsutella kissoja. Yhdistys tarjoaa näille ei-arvosteluun meneville kissoille tilan, mutta kissat täytyy ilmoittaa näyttelyyn.

 

Ilmoittautumiset maksetaan Cat Fanciers of Finland ry:n tilille saatuasi vahvistuksen Entry Clerkiltä. Maksettava summa lukee vahvistuksessa.
Saaja: Cat Fanciers of Finland ry
IBAN: FI92 1395 3000 1160 41
BIC/SWIFT: NDEAFIHH
Käyttäen viitettä: 1012.

ILMOITTAUTUMISET (Entry Clerk)
Marika Lahti
Pohjantie 3
37830 VIIALA, FINLAND
marika.lahti@cfasuomi.org

Ilmoittautumiset CFF:n omaa ilmoittautumislomaketta käyttäen:
Ilmoittautumislomake täällä (avautuu uuteen ikkunaan)

Näyttelysääntöjen mukaan on näytteilleasettajan tehtävä varmistua ilmoittautumisen perillemenosta ja siitä, että näytteilleasettaja saa näyttelyvahvistuksen entry clerkiltä ennen ilmoittautumisajan loppumista. Entry clerk vahvistaa ilmoittautumisesi kolmen päivän sisällä. Jos et saa vahvistusta, otathan yhteyttä entry clerkiin. Huomioithan, että ilmoittautumishetkellä mahdollisesti sähköpostiisi saamasi ilmoitus ei ole vahvistus vaan ainoastaan tieto ilmoittautumisen lähtemisestä. Se ei myöskään takaa sitä että ilmoittautuminen olisi mennyt perille. Ilmoittauduthan ajoissa näyttelyyn mahdollisten ongelmien välttämiseksi.


AIKATAULUT
Avoinna yleisölle: 11.00-18.00.
Check in 10.30-11.00
Arvostelu 11.15-18.00

HUOM! Kissat eivät saa poistua näyttelypaikalta ilman näyttelypäällikön lupaa ennen ilmoitettua arvostelun loppumisaikaa.


TERVEYSVAATIMUKSET
Näyttelyssä ei ole eläinlääkärintarkastusta. Näyttelypaikalle tulevilla kissoilla tulee olla eläinlääkärin merkintöjen mukaan voimassaolevat kissarutto- ja flunssa-rokotteet. Suomalaisilta kissoilta ei vaadita rabies-rokotusta. Rokotukset tarkistetaan näyttelytoimihenkilöiden toimesta pistokokeilla check innin yhteydessä. Rokotuksien lisäksi kissat suositellaan testattavaksi FeLV:n varalta ennen näyttelyä. CFA:n näyttelysääntöjen mukaan näyttelyntoimihenkilöillä on oikeus poistaa näyttelystä kissa, jossa näkyy merkkejä sairaudesta, taudista tai loisista suojellakseen muita näyttelyyn osallistuvia kissoja.

Alle 4kk ikäisiä kissoja ei saa tuoda näyttelypaikalle. Yli 8kk ikäisten kotikissojen täytyy olla kastroituja/steriloituja. Sekä etu- että takatassujen kynnet tulee olla lyhennetyt ennen näyttelypaikalle saapumista.

Huomioithan, että Suomen eläinsuojelulain mukaan kissalla on oltava hiekkalaatikko ja vettä tarjolla koko ajan.

HÄKIT
Yhdistys tarjoaa vain pöytätilan ja oman häkkisi koko tähän tilaan voi maksimissaan olla 65cm (lev) x 65 cm (syv). Vain yksi aikuinen tai kaksi pentua on sallittu yhteen yksittäishäkkiin. Mikäli haluat käyttää yhdistyksen häkkiä, varaa se ilmoittautumisen yhteydessä. Huomaathan, että emme välttämättä voi toteuttaa kaveritoiveita, mikäli käytät yhdistyksen häkkiä, sillä yhdistyksen häkkejä ei voi sijoittaa keskelle pöytätiloja.

HIEKKA
Kissoille on tarjolla hiekkaa näyttelyhallissa. Mikäli otat hiekkaa käyttöösi näyttelypaikalla, vie hiekka mukanasi kotiin, sillä hiekka ei ole kertakäyttöistä.

TUOLIT
Hallissa on tarjolla vain rajoitettu määrä tuoleja. Oman viihtyvyytesi kannalta tuothan oman tuolin mukanasi.

PYSÄKÖINTI
Ilmaista pysäköintitilaa runsaassti.

RUOKAILU
Ideaparkissa on tarjolla lukuisia ruokailupaikkoja.

CLERKIT JA CLERKIN APULAISET
Clerkiksi tai clerkin apulaiseksi haluavat voivat ottaa yhteyttä näyttelypäällikkö Tuija Aaltoseen: tuija.aaltonen@cfasuomi.org .


YHTEYSTIEDOT:
Näyttelypäällikkö:
Tuija Aaltonen – tuija.aaltonen@cfasuomi.org

Näyttelysihteeri:
Pauli Huhtaniemi – pauli.huhtaniemi@cfasuomi.org


Tervetulua Ideaparkkiin!Comments are closed.