12-13.3.2011 Helsinki
9. CFA-näyttely

Yhdeksättä suomalaista CFA-näyttelyä palattiin viettämään tuttuun paikkaan yhdistykselle eli Hotelli Rantapuiston 4Event Areenalle. Jälleen kerran Suomessa vietettiin runsaslumista talvea ja ulkomaisilla näytteilleasettajilla riitti runsaasti ihmeteltävää Rantapuiston maisemissa. Facebook päivityksiin päätyi useammalta henkilöltä kuvia, joissa he seisovat isojen lumikinosten vierellä.

Maaliskuun tuomarikatras oli taas varsin vaikuttava. Ensimmäistä kertaa Suomessa arvostelemassa oli peräti viisi tuomaria kuudesta: Liz Watson (USA), Iris Zinck (USA), Rhett Bock-mann (USA) ja guest judgena toiminut venäläinen Nadejda Roymyantseva. Pam DelaBar oli kaikille jo aikaisemmista näyttelyistä tuttu tuomari, mutta esittelyssä käytetty FIN/USA lyhennelmä herätti runsaasti ihmetystä. Kyllä vain - DelaBar on muuttanut Suomeen asumaan!

Lähestyvä näyttelykauden loppuminen näkyi selvästi näyttelyn counteissa ja koskaan aikaisemmin ei maaliskuun näyttelyn count ole noussut näin korkeaksi. Näyttelyyn ilmoitettiin kaikenkaikkiaan 141 kissaa, joista aikuisia 77, pentuja 28, kastraatteja 29 ja kotikissoja 7.

 

Lisää kuvia CFF:n näyttelystä löydät:
Marika Lahden näyttelykuvagalleria

Tämän sivun kuvat ovat Marika Lahden ottamia.

Cat Fanciers of Finland ry