CFA:n International Division - Euroopan
palkintagaala 14.8.2010, Helsinki

Cat Fanciers of Finland ry sai kunnian järjestää CFA:n näyttelykauden 2009-2010 International Division - Euroopan parhaiden kissojen palkintagaalan.
CFF isännöi tapahtumaa jo toista kertaa peräkkäin.

Palkintagaalaa oli modernisoitu edelli-sestä vuodesta. Koko tilaisuus alkoi suuren maailman malliin alkucoctaileilla Hotelli Rantapuiston auditorion aulassa. Coctailin aikana näytteilleasettajilla oli mahdollisuus ottaa itselleen rodun parhaiden diplomit.

Varsinainen palkintagaala adutiorion puolella alkoi On the road -videolla,
jossa muisteltiin tapahtumia näyttely-kauden aikana. Kuvia oli tarjolla lähes kaikkien yhdistyksen järjestämistä näyttelyistä ja monia tuttuja näytteille-asettajia sekä tuomareita pystyttiin kuvista tunnistamaan.

On The road -video toimi erinomaisena tunnelman-kohottajana ennen kuin videolla esiteltiin kaikki kolme rotujen parasta edustajaa Euroopan alueelta. Loppuhuipennuksena oli tietenkin Euroopan parhaiden kissojen palkinta. Tilaisuutta juonsi näyttelijätär Susa Saukko ja palkintojen ojentamisesta vastasivat CFA:n puheenjohtaja Pam DelaBar ja International Division - Euroopan puhemies Darrell Newkirk.

Cat Fanciers of Finland ry:n puheenjohtaja Pauli Huhtaniemi palkittiin tilaisuudessa CFA:n Spotlight-palkinnolla. Palkinto myönnetään yhdelle henkilölle Disionan alueella. Erityisperusteluina palkinnolle sanottiin mm erityisesti Viron klubin tukeminen, mutta myös yleisesti .

CFF myös palkitsi parhaiten menestyneet jäsentensä kissat erityispalkinnoilla, jotka Royal Canin sponsoroi. Parhaimman aikuisen omistaja oli Johanna Uuranto, parhaimman pennun & kotikissan Minna Kumpulainen ja parhaimman kastraatin Leena Laakso.


Euroopan paras aikuinen kissa:
CG NW SUAVERE'S ULTIMA RATIO OF PRESTEGA
Marina Golubeva


Euroopan paras pentu:
CH DW LATIN LOVER LILOU OF GABAN
Andreas & Gabriele Lüppens-Brigitte & Michael Schleissner


Euroopan paras kastraatti:
CH GP DW PAWSH SIMPLY DASHING OF ALEMARS
Aleksejs Dergachovs & Olivier Grin

 

 

Cat Fanciers of Finland ry