17.-18.10.2009 Helsinki
5. CFA-näyttely

Cat Fanciers of Finlandin viides kansain-
välinen CFA näyttely järjestettiin Hotelli Rantapuistossa Vuosaaressa. Näyttely oli perinteinen 6 kaikkien rotujen back-to-back näyttely. Kissoja näyttelyyn oli ilmoitettuna 133.

Tuomareina toimivat John Colilla (USA), Olga Grebneva (Ukraina, vieraileva tuomari RUI:sta), Jo Ann Miksa-Blackwell (USA), Sheila Mizzi (USA), Peter Vanwonterghem (Belgia) ja Donald Williams (USA).

Näyttelyssä tehtiin eurooppalaisittain harvinaisuutta, kun näyttelyyn ensimmäistä kertaa Championluokkaan ilmoitettu, Sari Tiitisen omistama musta persialainen Maradan Volcan keräsi näyttelyn aikana niin paljon pisteitä, että Volcan valmistui yhden näyttelyn aikana grandiksi. Eurooppalaisten näyttelykonkareitten mukaan näitä ns. one-show-grandeja on Euroopassa valmistunut aiemmin vain neljä. Onnittelut Sarille ja Volcanille huippu hienosta menestymisestä!

Näyttely oli jälleen kerran menestys Cat Fanciers of Finlandille. Näytteilleasettajilta tullut palaute osoittaa sen, että suomalaisilla on kysy järjestää erinomaisia näyttelyitä.

CG Maradan Volcan ukrainalaisen Olga Grebnevan arvosteltavana.

 

Lisää kuvia CFF:n viidennestä näyttelystä löydät:
Marika Lahden näyttelykuvagalleria

Tämän sivun kuvat ovat Marika Lahden ottamia.

Cat Fanciers of Finland ry