TURVA_Messukeskus_nayttelykutsu

Cat Fanciers of Finland ry:n 43. kansainvälinen CFA näyttely Suomessa
15.-16.4.2023 MESSUKESKUS, HELSINKI, SUOMI
6 KAIKKIEN ROTUJEN KEHÄÄ  – MAX 150 KISSAA

(BONUKSENA 2 x Super Specialty kehää pennuille, aikuisille ja kastraateille)

TUOMARIT
Pam Delabar, Suomi  – AB, SSP kastraateille / lauantai
Olga Grebneva, Ukraina  – AB, SSP aikuisille / lauantai
Olga Korotonozhkina,Ukraina  – AB, SSP pennuille / lauantai
Vicki Nye, USA – AB, SSP kastraatit / sunnuntai
Peter Vanwonterghem, Belgia – AB, SSP aikuiset /sunnuntai
Yanina Vanwonterghem, Belgia – AB, SSP pennut / sunnuntai

NÄYTTELYHALLI
Messukeskus, Halli 7, Messuaukio 1, HELSINKI, SUOMI

AIKATAULUT
Lauantai: Check in 8.00-9.00. | Arvostelu:9.30-18.00.
Sunnuntai: Check in 8.00-9.00. | Arvostelu: 9.00-17.00.

HUOM! Näyttely järjestetään Lemmikkimessujen yhteydessä. Paikalla ei voi poistua ennen ilmoitettua arvostelun loppumisaikaa.

ILMOITTAUTUMINEN
Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 9.4.2023 kello 18.00 tai kunnes 150 ilmoittautumista täyttyy. Online-ilmoittautuminen pitää maksaa viimeistään 10 päivää saamasi vahvistuksen jälkeen, mutta kuitenkin ennen näyttelyä, kumpi ehdoista täyttyykään ensin. Paperillisia ilmoittautumisia ei oteta vastaan. CFA:n sääntöjen mukaan jokainen näyttelyyn ilmoitettu kissa on maksettava ja peruuttaminen ei ole mahdollista, mutta kissan voi vaihtaa toiseen omistamaasi kissaan ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Kissojen tietoihin on mahdollista tehdä päivityksiä viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT
Ensimmäinen kissa: 70,00€ (sisältää luettelon)
Saman omistajan toinen kissa: 65,00€
Saman omistajan seuraavat kissat: 50,00€
Ensimmäinen kotikissa: 65,00€  (sisältää luettelon)
Saman omistajan seuraavat kotikissat 50,00€
Väliaikainen rekisterinumero (TRN): 15,00€
Maksusuoritus näyttelyhallilla: +10,00EUR ilmoittautumismaksun päälle.
Tuplahäkkipaikka tai trimmaustila (65cm x 65cm): 20,00€  (rajoitettu määrä)

ILMOITTAUTUMISET (Entry Clerk)
Marika Lahti | marika.lahti@cfasuomi.org

Ilmoittautumiset käyttäen joko yhdistyksen ilmoittautumislomaketta (suomenkielinen) tai
CFA Europen ilmoittautumislomaketta
tai CFA:n ilmoittautumislomaketta.

Näyttelysääntöjen mukaan on näytteilleasettajan tehtävä varmistua ilmoittautumisen perillemenosta ja siitä, että näytteilleasettaja saa näyttelyvahvistuksen entry clerkiltä ennen ilmoittautumisajan loppumista. Jos et saa vahvistusta, otathan yhteyttä entry clerkiin. Ilmoittautumishetkellä sähköpostiisi saamasi ilmoitus ei ole vahvistus vaan ainoastaan tieto ilmoittautumisen lähtemisestä eteenpäin. Se ei myöskään takaa sitä, että ilmoittautuminen olisi mennyt perille. Ilmoittauduthan ajoissa näyttelyyn mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

TERVEYSVAATIMUKSET
Näyttelyssä ei ole eläinlääkärintarkastusta. Näyttelypaikalle tulevilla kissoilla tulee olla eläinlääkärin merkintöjen mukaan voimassaolevat kissarutto- ja flunssa-rokotteet. Suomalaisilta kissoilta ei vaadita rabies-rokotusta. Rokotukset tarkistetaan näyttelytoimihenkilöiden toimesta pistokokeilla check innin yhtey-dessä. Rokotuksien lisäksi kissat suositellaan testattavaksi FeLV:n varalta ennen näyttelyä. CFA:n näyttelysääntöjen mukaan näyttelyntoimihenkilöillä on oikeus poistaa näyttelystä kissa, jossa näkyy merkkejä sairaudesta, taudista tai loisista suojellakseen muita näyttelyyn osallistuvia kissoja.

Alle 4kk ikäisiä kissoja ei saa tuoda näyttelypaikalle. Yli 8kk ikäisten kotikissojen täytyy olla kastroituja/steriloituja. Sekä etu- että takatassujen kynnet tulee olla lyhennetyt ennen näyttelypaikalle saapumista. Huomioithan, että kissalla on oltava hiekkalaatikko ja vettä tarjolla koko ajan.

HOTELLIT
Ei sovittua näyttelyhotellia. Lähettyvillä on eläinystävällisiä hotelleja. Tarkista tarjoukset suoraan hotellista:

 

HÄKKIPAIKKATOIVEET
Yhdistys kunnioittaa häkkipaikkatoiveita ja pyrkii sijoittamaan teidät vierekkäin näyttelypaikalla. Vain yksi häkkipaikkatoive on sallittu.

HÄKIT
Yhdistys tarjoaa vain häkkitilan ja oman häkkisi koko tähän tilaan voi maksimissaan olla 65cm (lev) x 65 cm (syv). Mikäli häkkisi ei mahdu ilmoitettuun tilaan, täytyy sinun ostaa tuplahäkkipaikka kissallesi. Vain yksi aikuinen tai kaksi pentua on sallittu yhteen yksittäishäkkiin. Häkit ovat riveittäin.

HIEKKA
Näyttelyhallissa on tarjolla markettihiekkaa. Suosittelemme tuomaan kissalle oman tutun hiekan näyttelypaikalle.

TUOLIT
Tarjolla on vain rajoitetusti istumapaikkoja. Suosittelemme oman istuimen tuomista.

PYSÄKÖINTI
Maksullinen, näytteilleasettajille erikoishintainen, pysäköinti Messukeskuksen parkkihallissa. Tarkempaa tietoa pysäköinnistä lähetämme info-kirjeessämme pari päivää ennen näyttelyä. Pasilan asema on vastapäätä, joten Messukeskukseen helppo tulla julkista liikennettä hyödyntäen.

RUOKAILU
Messukeskuksessa on tarjolla useita ravintoloita. Huomaathan että olet oikeutettu käyttämään myös näytteilleasettajaruokalaa pääsisäänkäynnin lähellä.

CLERKIT JA CLERKIN APULAISET
Clerkiksi tai clerkin apulaiseksi haluavat voivat ottaa yhteyttä
näyttelypäällikkö Kaisa Ylinenpää | kaisa.ylinenpaa@manx.fi.

PISTEET
Kaikki aikuiset ja kastraatit noviiseja lukuun ottamatta sekä rekisteröidyt pennut ja kotikissat pisteytetään CFA:n sääntöjen mukaan erilaisia titteleitä ja palkintoja varten. Entry Clerkiltä voi tiedustella ennen näyttelyä CFA:han rekisteröimättömälle toiseen organisaatioon rekisteröidylle rotukissalle väliaikaista rekisterinumeroa (TRN).

KORONA
Kaikkia kansallisia ja CFA:n koronasääntöjä tulee noudattaa näyttelyssä. Tällä hetkellä CFA:ssa eikä Suomessa ei ole tapahtumien järjestämiseen liittyviä rajoitteita. CFA tai Cat Fanciers of Finland ei ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta näyttelyssämme.

LISÄTIETOJA NÄYTTELYSTÄ

Näyttelypäällikkö:
Kaisa Ylinenpää – kaisa.ylinenpaa@manx.fi.

Näyttelysihteeri:
Pauli Huhtaniemi – pauli.huhtaniemi@cfasuomi.org

 

 

 

Comments are closed.