Näyttelyt_CFF-back-up_lokakuu_2022

42. Cat Fanciers of Finlandin CFA-näyttely Suomessa

15.10.2022 VANTAA
4AB 
– MAX 100 KISSAA


TUOMARIT:
Teresa Keiger, USA – Kaikki rodut
Doreann Nasin, USA – Kaikki rodut
Jan Rogers, USA – Kaikki rodut
Teo Vargas, USA – Kaikki rodut


NÄYTTELYHALLI:
Puistokulma
Talkootie 4, 01350 VANTAA
Google map

Hiekkaharjun asema on noin 300 metrin päässä näyttelypaikasta.


ILMOITTAUTUMINEN
Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 10.10.2020 kello 18.00 tai kunnes 100 ilmoittautumista täyttyy. Online-ilmoittautuminen pitää maksaa viimeistään 10 päivää saamasi vahvistuksen jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään ennen näyttelyä, kumpi ehdoista täyttyykään ensin. Paperillisia ilmoittautumisia ei oteta vastaan. CFA:n sääntöjen mukaan jokainen näyttelyyn ilmoitettu kissa on maksettava – peruuttaminen ei ole mahdollista, mutta ilmoitetun kissan voi vaihtaa toiseen omistamaasi kissaan ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Kissojen tietoihin on mahdollista tehdä päivityksiä viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT
Ensimmäinen kissa: 55,00€ (sisältää luettelon)
Saman omistajan seuraavat kissat:50,00€
Kotikissat 50,00€
Väliaikainen rekisterinumero (TRN): 20,00€
Maksusuoritus näyttelyhallilla: +10,00EUR

Tilarajoitteen takia tuplahäkkipaikkaa yhdelle kissalle (oma tuplanäyttelyhäkki) tai trimmaustilaa ei ole saatavilla tähän näyttelyyn. Ei exhibition only tai miscellaneous luokan kissoja
Hinnat sisältävät kaikki maksut.

Ilmoittautumiset maksetaan yhdistyksen tilille saatuasi vahvistuksen Entry Clerkiltä.
Maksettava summa, viitenumero ja tilinumero lukee vahvistuksessa.

ILMOITTAUTUMISET (Entry Clerk)
Marika Lahti
Pohjantie 3
37830 VIIALA, FINLAND
marika.lahti@cfasuomi.org

Ilmoittautumiset Cat Fanciers of Finland ry:n tai CFA Europen ilmoittautumislomaketta käyttäen: Yhdistyksen ilmoittautumislomake | CFA Europe ilmoittautumislomake

Näyttelysääntöjen mukaan on näytteilleasettajan tehtävä varmistua ilmoittautumisen perillemenosta ja siitä, että näytteilleasettaja saa näyttelyvahvistuksen entry clerkiltä ennen ilmoittautumisajan loppumista. Entry clerk vahvistaa ilmoittautumisesi kolmen päivän sisällä. Jos et saa vahvistusta, otathan yhteyttä entry clerkiin. Huomioithan, että ilmoittautumishetkellä mahdollisesti sähköpostiisi saamasi ilmoitus ei ole vahvistus vaan ainoastaan tieto ilmoittautumisen lähtemisestä. Se ei myöskään takaa sitä että ilmoittautuminen olisi mennyt perille. Ilmoittauduthan ajoissa näyttelyyn mahdollisten ongelmien välttämiseksi.


AIKATAULUT
Check in: 8.00-8.45. | Arvostelu: 9.00-17.00. | Avoinna yleisölle: Ei avoinna yleisölle.

HUOMIO! CFA:n hallitus on myöntänyt CFF:lle poikkeusluvan CFA:n näyttelysääntöihin koskien tuomarikehien jakamista kahden kaikkien rotujen tuomarin kesken. Tuomareista kaksi arvostelee aamupäivällä (9.00-13.00) ja kaksi iltapäivällä (13.00-17.00). Riippuuen ilmoittautumisten määrästä aikatauluihin voi tulla muutoksia. Lähetämme pari päivää ennen näyttelyä viime hetken info-kirjeen, jossa kerromme tulevista järjestelyistä näyttelypaikalla.


NÄYTTELYHOTELLIT
Ei sovittua näyttelyhotellia. Tikkurilan ja Helsinki-Vantaan lentokenttähotellit ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä näyttelyhallilta.


TERVEYSVAATIMUKSET

Näyttelyssä ei ole eläinlääkärintarkastusta. Näyttelypaikalle tulevilla kissoilla tulee olla eläinlääkärin merkintöjen mukaan voimassaolevat kissarutto- ja flunssarokotteet. Suomalaisilta kissoilta ei vaadita rabies-rokotusta. Rokotukset tarkistetaan näyttelytoimihenkilöiden toimesta pistokokeilla check innin yhteydessä. Rokotuksien lisäksi kissat suositellaan testattavaksi FeLV:n varalta ennen näyttelyä. CFA:n näyttelysääntöjen mukaan näyttelyntoimihenkilöillä on oikeus poistaa näyttelystä kissa, jossa näkyy merkkejä sairaudesta, taudista tai loisista suojellakseen muita näyttelyyn osallistuvia kissoja.

Alle 4kk ikäisiä kissoja ei saa tuoda näyttelypaikalle. Yli 8kk ikäisten koti-kissojen täytyy olla kastroituja/steriloituja. Sekä etu- että takatassujen kynnet tulee olla lyhennetyt ennen näyttelypaikalle saapumista.

Huomioithan, että Suomen eläinsuojelulain mukaan kissalla on oltava hiekkalaatikko ja vettä tarjolla koko ajan.

Otathan huomioon matkustamista koskevat rajoitukset ja niihin liittyvät mahdolliset karanteenit sekä noudatat näyttelypaikalla kaikkia turvamääräyksiä. Noudatamme näyttelyjärjestelyissämme Aluehallintoviraston ohjeita sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Opetus- ja kulttuuri-ministeriön ohjeita. CFA tai Cat Fanciers of Finland ei ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta näyttelyssämme. CFA voi vaatia myös jokaiselta näyttelyhalliin tulijalta allekirjoitetun vastuuvapautuksen ennen näyttelyhalliin pääsyä.

HÄKKIPAIKKATOIVEET
Yhdistys kunnioittaa häkkipaikkatoiveita ja pyrkii sijoittamaan teidät vierekkäin näyttelypaikalla. Vain yksi häkkipaikkatoive sallittu per näytteilleasettaja.

HÄKIT
Yhdistys tarjoaa vain häkkitilan ja oman häkkisi koko tähän tilaan voi maksimissaan olla 65cm (lev) x 65 cm (syv). Vain yksi aikuinen tai kaksi pentua on sallittu yhteen yksittäishäkkiin.

HIEKKA
Market tasoista hiekkaa tarjolla näyttelypaikalla. Kissasi viihtyvyyden takaamiseksi suosittelemme, että tuot mukanasi kissalle tutun hiekan kotoa.

TUOLIT
Hallissa on tuolit. Omaa tuolia ei tarvitse tuoda.

PYSÄKÖINTI
Puistokulmassa on ilmainen pysäköinti.

KAHVILA ja RUOKAILU
Puistokulman oma kahvio on avoinna näyttelyn aikana. Tarjolla on myös lounasta. Lounasvaihtoehtojen tiedot pyrimme saamaan selville info-kirjeeseemme mennessä.

CLERKIT JA CLERKIN APULAISET
Clerkiksi tai clerkin apulaiseksi haluavat voivat ottaa yhteyttä näyttelypäällikkö Kaisa Ylinenpää: kaisa.ylinenpaa@manx.fi .


YHTEYSTIEDOT:
Näyttelypäällikkö:
Kaisa Ylinenpää – kaisa.ylinenpaa@manx.fi

Näyttelysihteeri:
Pauli Huhtaniemi – pauli.huhtaniemi@cfasuomi.org


Tervetuloa CFA-näyttelyyn Vantaalle!

Comments are closed.