Testisivu_Sherwood_nayttely

Sherwood Manx Clubin 1. kansainvälinen CFA-näyttely

18.10.2020 YLÖJÄRVI
2AB 
– MAX 100 KISSAA


TUOMARIT:
Pam DelaBar, Suomi – Kaikki rodut, Super Specialty kastraateille
Satu Hämäläinen, Suomi (FIFe) – Kaikki rodut, Super Specialty aikuisille


NÄYTTELYHALLI:
Ylöjärven liikekeskus
Mikkolantie 1-3, 33470 Ylöjärvi
Google map


ILMOITTAUTUMINEN
Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 12.10.2020 kello 18.00 tai kunnes 100 ilmoittautumista täyttyy. Online-ilmoittautuminen pitää maksaa viimeistään 10 päivää saamasi vahvistuksen jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään ennen näyttelyä, kumpi ehdoista täyttyykään ensin. Paperillisia ilmoittautumisia ei oteta vastaan. CFA:n sääntöjen mukaan jokainen näyttelyyn ilmoitettu kissa on maksettava – peruuttaminen ei ole mahdollista, mutta ilmoitetun kissan voi vaihtaa toiseen omistamaasi kissaan ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Kissojen tietoihin on mahdollista tehdä päivityksiä viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT
Ensimmäinen kissa: 30,00€ (sisältää luettelon)
Saman omistajan seuraavat kissat: 25,00€
Tuplahäkkipaikka yhdelle kissalle (oma tuplanäyttelyhäkki) 15,00€
Trimmaustila (65cm x 65cm) 15,00€
Yhdistyksen häkki – ei saatavilla tähän näyttelyyn
Väliaikainen rekisterinumero (TRN): 15,00€
Maksusuoritus näyttelyhallilla: +10,00EUR
Ei exhibition only tai miscellaneous luokan kissoja
Hinnat sisältävät kaikki maksut. Vain rajallinen määrä tuplahäkkipaikkoja ja trimmaustiloja.
TRN on voimassa 120 vuorokautta.

Ilmoittautumiset maksetaan Sherwood Manx Clubin tilille saatuasi vahvistuksen Entry Clerkiltä.
Maksettava summa, viitenumero ja tilinumero lukee vahvistuksessa.

ILMOITTAUTUMISET (Entry Clerk)
Marika Lahti
Pohjantie 3
37830 VIIALA, FINLAND
marika.lahti@cfasuomi.org

Ilmoittautumiset yhdistyksen omaa tai CFA Europen ilmoittautumislomaketta käyttäen:
Yhdistyksen ilmoittautumislomake | CFA Europe ilmoittautumislomake

Näyttelysääntöjen mukaan on näytteilleasettajan tehtävä varmistua ilmoittautumisen perillemenosta ja siitä, että näytteilleasettaja saa näyttelyvahvistuksen entry clerkiltä ennen ilmoittautumisajan loppumista. Entry clerk vahvistaa ilmoittautumisesi kolmen päivän sisällä. Jos et saa vahvistusta, otathan yhteyttä entry clerkiin. Huomioithan, että ilmoittautumishetkellä mahdollisesti sähköpostiisi saamasi ilmoitus ei ole vahvistus vaan ainoastaan tieto ilmoittautumisen lähtemisestä. Se ei myöskään takaa sitä että ilmoittautuminen olisi mennyt perille. Ilmoittauduthan ajoissa näyttelyyn mahdollisten ongelmien välttämiseksi.


AIKATAULUT
Check in: 9.15-9.45 Pennut ja kotikissat, 9.45-10.30 Aikuiset ja kastraatit.
Arvostelu: 10.00-17.00.
Avoinna yleisölle: Ei avoinna yleisölle. Vain näytteilleasettajilla ja toimihenkilöillä on pääsy näyttelyhalliin.

HUOMIO! Korona pandemia aiheuttaa muutoksia normaaleihin näyttelyjärjestelyihimme. Näyttely on yksityistilaisuus ja pyrimme välttämään suuria väkijoukkoja näyttelyssämme ja sen johdosta sekä check inniä että arvostelua on porrastettu. Kello 10.00 alkaen arvostellaan kummassakin kehässä pennut ja kotikissat, ja näiden omistajat saavat poistua heti finaalien jälkeen. Aikuisten ja kastraattien osalta todennäköisesti arvostelu joudutaan järjestämään yhtä aikaa eri kehissä. Informoimme näytteilleasettajia sähköpostitse tarkemmasta aikataulusta ilmoittautumismäärien varmistuttua.


NÄYTTELYHOTELLIT
Ei sovittua näyttelyhotellia. Ylöjärvellä on tarjolla majoituspaikkoja (mm Oma hotelli lähes vastapäätä näyttelyhallia), joita voi varata booking.com:in tai hotels.comin kautta. Runsaampi tarjonta hotelleista löytyy Tampereelta, jonne on noin 20 minuutin ajomatka.


TERVEYSVAATIMUKSET
Näyttelyssä ei ole eläinlääkärintarkastusta. Näyttelypaikalle tulevilla kissoilla tulee olla eläinlääkärin merkintöjen mukaan voimassaolevat kissarutto- ja flunssa-rokotteet. Suomalaisilta kissoilta ei vaadita rabies-rokotusta. Rokotukset tarkistetaan näyttelytoimihenkilöiden toimesta pistokokeilla check innin yhteydessä. Rokotuksien lisäksi kissat suositellaan testattavaksi FeLV:n varalta ennen näyttelyä. CFA:n näyttelysääntöjen mukaan näyttelyntoimihenkilöillä on oikeus poistaa näyttelystä kissa, jossa näkyy merkkejä sairaudesta, taudista tai loisista suojellakseen muita näyttelyyn osallistuvia kissoja.

Alle 4kk ikäisiä kissoja ei saa tuoda näyttelypaikalle. Yli 8kk ikäisten kotikissojen täytyy olla kastroituja/steriloituja. Sekä etu- että takatassujen kynnet tulee olla lyhennetyt ennen näyttelypaikalle saapumista.

Huomioithan, että Suomen eläinsuojelulain mukaan kissalla on oltava hiekkalaatikko ja vettä tarjolla koko ajan.

KORONA PANDEMIA
Otathan huomioon matkustamista koskevat rajoitukset ja niihin liittyvät mahdolliset karanteenit sekä noudatat näyttelypaikalla kaikkia turvamääräyksiä. Noudatamme näyttelyjärjestelyissämme Aluehallintoviraston ohjeita sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita. Jokaisen näyttelypaikalle tulevan on annettava nimensä ja yhteystietonsa klubin käyttöön edelleen toimitettavaksi terveyden ammattilaisille, mikäli näyttelymme jälkeen ilmaantuu koronatartunta. Huomioithan, että Aluehallintovirastojen määräyksien mukaan on kielletty osallistumasta tapahtumiin, mikäli olet kipeä. CFA tai yhdistys ei ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta näyttelyssämme.

Toiveet häkkipaikasta ystävän vieraan
Yhdistys kunnioittaa häkkipaikkatoiveita ja pyrkii sijoittamaan teidät vierekkäin näyttelypaikalla. Tällöin teidät lasketaan samaksi seurueeksi, jolloin turvaetäisyyttä häkkienne välillä ei tarvitse noudattaa. Vain yksi häkkipaikkatoive sallittu.

HÄKIT
Yhdistys tarjoaa vain häkkitilan ja oman häkkisi koko tähän tilaan voi maksimissaan olla 65cm (lev) x 65 cm (syv). Mikäli oma häkkisi on isompi, täytyy sinun varata käyttöösi tuplahäkkitila. Vain yksi aikuinen tai kaksi pentua on sallittu yhteen yksittäishäkkiin.

HIEKKA
Tuo kissasi tarvitsema hiekka mukanasi ja vie se myös pois. Hiekkaa ei voi jättää näyttelypaikan roskakoriin.

TUOLIT
Hallissa on tarjolla vain rajoitettu määrä istuinpaikkoja. Oman viihtyvyytesi kannalta suosittelemme tuomaan oman tuolin mukanasi.

PYSÄKÖINTI
Ylöjärven liikekeskuksessa on ilmainen pysäköinti viikonloppuisin.

RUOKAILU
Näyttelyhallissa on tarjolla pieni kahvila, jossa erittäin rajoitettu valikoima. Informoimme sähköpostitse ennen näyttelyä mitä näyttelyhallissa on tarjolla. Lähettyvillä on kauppoja ja ruokapaikkoja.

CLERKIT JA CLERKIN APULAISET
Clerkiksi tai clerkin apulaiseksi haluavat voivat ottaa yhteyttä näyttelypäällikkö Tuija Aaltoseen: tuija.aaltonen@cfasuomi.org .


YHTEYSTIEDOT:
Näyttelypäällikkö:
Tuija Aaltonen – tuija.aaltonen@cfasuomi.org

Näyttelysihteeri:
Pauli Huhtaniemi – pauli.huhtaniemi@cfasuomi.org


Tervetuloa Ylöjärvelle!


Tulevat CFA-näyttelyt Suomessa:
8.11.2020 Cat Fanciers of Finland ry:n näyttely
2AB kaikkien rotujen kehää. Kutsu tulossa myöhemmin.

29.11.2020 Sophisto Cat Club näyttely
2AB keikkien rotujen kehää. Kutsu tulossa myöhemmin.

 

 

Comments are closed.