Maaliskuun 9-10, 2019 näyttely on nyt avoinna

CFF:n maaliskuun näyttelykutsu on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on avoinna. Maaliskuun näyttelymme on perinteikäs 6 kehän näyttely, mutta lisämausteensa näyttelyyn tuo kaksi ns super specialty kehää aikuisille leikkaamattomille kissoille sekä yksi super specialty kehä kastraateille. Näihin super specialty kehiin tuomarit kutsuvat 10 parasta pitkä- että lyhytkarvaista kissaa normaalin TOP10 allbreedin sijaan. Luvassa on siis mitä todennäköisemmin muutama ylimääräinen grandipiste per super specialty kehä. Kutsu ja ilmoittautuminen löytyy näyttelyt sivultamme.

Meneekö CFA postisi vieläkin New Jerseyhin Ohion sijasta?

CFA:n Central Office on muuttanut. Käytäthän uusia yhteistietoja kaikissa yhteydenotoissa CFA:han.

The Cat Fanciers’ Association, Inc
260 East Main Street
Alliance, OH 44601
USA
Puhelin: +1 330-680-4070
Fax: +1 330-680-4633

Jos postissa jota olet lähettämässä CFA:lle lukee edelleenkin osoitteena Manasquan, NJ, ole hyvä ja korjaa oikea osoite Alliance, Ohioon.

CFF:n Jäsenpalvelu: Salkku

Cat Fanciers of Finland ry on avannut jäsenpalvelunsa Salkun. Salkun myötä jäsenille tarjotaan hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä CFA:n palveluihin liittyen.  Suomenkieliset ohjeet opastavat askel askeleelta läpi esimerkiksi eCat pentueen rekisteröinnin, kissojen yksilöllisen rekisteröinnin tai Champion/Premier-tittelin lunastamisen ja sinun ei ole pakko osata Englantia selvitäksesi näistä perusrekisteröinneistä.

Salkun palvelut ovat ainoastaan CFF:n jäsenien saatavilla jäsenetuna.