Näyttelyt

Cat Fanciers of Finland ry:n 44. kansainvälinen CFA näyttely Suomessa
2.12.2023 HOTELLI SILMU, KIRKKONUMMI
2 AB KEHÄÄ + 1LH/PK KEHÄ + 3 KOTIKISSA KEHÄÄ  – MAX 100 KISSAA

TUOMARIT
Tuija Aaltonen, FI – lyhytkarvaiset rodut + kotikissat
Carol Fogarty, USA – kaikki rodut + kotikissat
Dennis Ganoe, USA – kaikki rodut + kotikissat
Marika Lahti, FI – pitkäkarvaiset rodut

NÄYTTELYHALLI
Hotelli Silmu, Opistontie 21, 02550 EVITSKOG (KIRKKONUMMI), FINLAND
Google maps linkki

AIKATAULUT
Check in 9.00-9.30. | Arvostelu: 9.45-17.00.

ILMOITTAUTUMINEN
Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 26.11.2023 kello 18.00 tai kunnes 100 ilmoittautumista täyttyy. Online-ilmoittautuminen pitää maksaa viimeistään 10 päivää saamasi vahvistuksen jälkeen, mutta kuitenkin ennen näyttelyä, kumpi ehdoista täyttyykään ensin. Paperillisia ilmoittautumisia ei oteta vastaan. CFA:n sääntöjen mukaan jokainen näyttelyyn ilmoitettu kissa on maksettava ja peruuttaminen ei ole mahdollista, mutta kissan voi vaihtaa toiseen omistamaasi kissaan ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Kissojen tietoihin on mahdollista tehdä päivityksiä viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

Ilmoittautumiset käyttäen joko yhdistyksen ilmoittautumislomaketta (suomenkielinen) tai
CFA Europen ilmoittautumislomaketta
tai CFA:n ilmoittautumislomaketta käyttäen

ILMOITTAUTUMISMAKSUT
Ensimmäinen kissa: 50,00€ (sisältää luettelon)
Saman omistajan seuraavat kissat: 45,00€
Väliaikainen rekisterinumero (TRN): 25,00€
CFA rekisteröinti (sisältää TRN:n tähän näyttelyyn): 40,00€
Tuplahäkkipaikka tai trimmaustila (65cm x 65cm): 20,00€
Maksusuoritus näyttelyhallilla: +10,00EUR normaalien ilmoittautumismaksujen päälle.

ILMOITTAUTUMISET (Entry Clerk)
Kaisa Ylinenpää | kaisa.ylinenpaa@manx.fi

Näyttelysääntöjen mukaan on näytteilleasettajan tehtävä varmistua ilmoittautumisen perillemenosta ja siitä, että näytteilleasettaja saa näyttelyvahvistuksen entry clerkiltä ennen ilmoittautumisajan loppumista. Jos et saa vahvistusta, otathan yhteyttä entry clerkiin. Ilmoittautumishetkellä sähköpostiisi saamasi ilmoitus ei ole vahvistus vaan ainoastaan tieto ilmoittautumisen lähtemisestä eteenpäin. Se ei myöskään takaa sitä, että ilmoittautuminen olisi mennyt perille. Ilmoittauduthan ajoissa näyttelyyn mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

TERVEYSVAATIMUKSET
Näyttelyssä ei ole eläinlääkärintarkastusta. Näyttelypaikalle tulevilla kissoilla tulee olla eläinlääkärin merkintöjen mukaan voimassaolevat kissarutto- ja flunssa-rokotteet. Suomalaisilta kissoilta ei vaadita rabies-rokotusta. Rokotukset tarkistetaan näyttelytoimihenkilöiden toimesta pistokokeilla check innin yhtey-dessä. Rokotuksien lisäksi kissat suositellaan testattavaksi FeLV:n varalta ennen näyttelyä. CFA:n näyttelysääntöjen mukaan näyttelyntoimihenkilöillä on oikeus poistaa näyttelystä kissa, jossa näkyy merkkejä sairaudesta, taudista tai loisista suojellakseen muita näyttelyyn osallistuvia kissoja.

Alle 4kk ikäisiä kissoja ei saa tuoda näyttelypaikalle. Yli 8kk ikäisten kotikissojen täytyy olla kastroituja/steriloituja. Sekä etu- että takatassujen kynnet tulee olla lyhennetyt ennen näyttelypaikalle saapumista. Huomioithan, että kissalla on oltava hiekkalaatikko ja vettä tarjolla koko ajan.

HOTELLIT
Näyttely järjestetään Silmu hotellin yhteydessä, joka tarjoaa edullista majoitusta vanhassa opistorakennuksessa Kirkkonummella, Evitskogin kylässä. Tarjolla näyttelyn aikaan on vain yhden hengen huoneita.

Hotelli Silmu Linkki kotisivuille
Opistontie 21, 02550 EVITSKOG (KIRKKONUMMI), FINLAND

56,00€ / 1hh + 8,50€ aamiainen + 10,00€ lemmikkilisä
Huonevaraukset sähköpostitse: sales@silmuhotel.fi

HÄKKIPAIKKATOIVEET
Yhdistys kunnioittaa häkkipaikkatoiveita ja pyrkii sijoittamaan teidät vierekkäin näyttelypaikalla. Vain yksi häkkipaikkatoive on sallittu. Ethän esitä negatiivisia häkkipaikkatoiveita.

HÄKIT
Yhdistys tarjoaa vain häkkitilan ja oman häkkisi koko tähän tilaan voi maksimissaan olla 65cm (lev) x 65 cm (syv). Mikäli häkkisi ei mahdu ilmoitettuun tilaan, täytyy sinun ostaa tuplahäkkipaikka kissallesi. Vain yksi aikuinen tai kaksi pentua on sallittu yhteen yksittäishäkkiin. Häkit ovat riveittäin.

HIEKKA
Näyttelyhallissa on tarjolla markettihiekkaa. Suosittelemme tuomaan kissalle oman tutun hiekan näyttelypaikalle.

TUOLIT
Tarjolla on vain rajoitetusti istumapaikkoja. Suosittelemme oman istuimen tuomista.

PYSÄKÖINTI
Ilmainen.

RUOKAILU
Hotelli Silmun aulakahvila on avoinna. Tarjolla on myös lounasta.
Tarkempaa tietoa lounaasta on tulossa piakkoin.

CLERKIT JA CLERKIN APULAISET
Clerkiksi tai clerkin apulaiseksi haluavat voivat ottaa yhteyttä
näyttelypäällikkö Kaisa Ylinenpää | kaisa.ylinenpaa@manx.fi.

PISTEET
Kaikki aikuiset ja kastraatit noviiseja lukuun ottamatta sekä rekisteröidyt pennut ja kotikissat pisteytetään CFA:n sääntöjen mukaan erilaisia titteleitä ja palkintoja varten. TRN:lla kilpailevat kissat saavat grandi- ja näyttelypisteensä kun lopullinen rekisteröinti on valmiina CFA:han.

KORONA
Kaikkia kansallisia ja CFA:n koronasääntöjä tulee noudattaa näyttelyssä. Tällä hetkellä CFA:ssa eikä Suomessa ei ole tapahtumien järjestämiseen liittyviä rajoitteita. CFA tai Cat Fanciers of Finland ei ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta näyttelyssämme.

LISÄTIETOJA NÄYTTELYSTÄ

Näyttelypäällikkö:
Kaisa Ylinenpää – kaisa.ylinenpaa@manx.fi.

Näyttelysihteeri:
Pauli Huhtaniemi – pauli.huhtaniemi@cfasuomi.org

 

 

 

 
Comments are closed.