Yhdistys

Cat Fanciers of Finland ry

Cat Fanciers of Finland ry (CFF) on perustettu keväällä 2006. CFF:n tavoitteena on kaikkien kissojen hyvinvoinnin edistäminen, rotukissojen kasvattaminen The Cat Fanciers’ Associationin hyväksymien standardien mukaisesti, kissanäyttelyiden ja – näytöksien sponsoroiminen sekä urheiluhengen ja ystävyyssuhteiden edistäminen kissaharrastajien keskuudessa.

Cat Fanciers of Finland ry hyväksyttiin CFA:n täysivaltaiseksi jäseneksi kesällä 2006. Alueellisesti CFF kuuluu CFA:n Region 9 – Eurooppaan.

Toiminta

CFF on ensimmäinen aktiivinen pohjoismaalainen CFA klubi.

Näkyvin toimintamme on näyttelyiden järjestäminen. Historiallinen ensimmäinen CFA-näyttely Suomessa järjestettiin Heinolassa toukokuun alussa 2008. Näyttely oli perinteinen CFA:n kehänäyttely, jossa arvostelemassa oli kuusi kaikkien rotujen tuomaria viikonlopun aikana. Marraskuussa 2008 järjestettiin yhdistyksen toinen näyttely Helsingissä – astetta haasteellisempana, sillä kyseessä oli kuuden kehän yhden päivän näyttely. CFF:n tavoitteena on järjestää tulevaisuudessa vuosittain vähintään kolme näyttelyä.

Näyttelyiden lisäksi CFF tarjoaa neuvontapalveluita CFA:han tehtäviin rekisteröinteihin ja näyttelyihin – meiltä voi kysyä neuvoa melkein mihin tahansa CFA:han liittyvään asiaan. Neuvontapalveluiden lisäksi voimme myös hoitaa jäsentemme puolesta monia asioita suoraan CFA:han, kuten pentueiden rekisteröinnit, omistajamuutokset, saavutettujen näyttelytitteleiden anomiset ym. Näistä palveluistamme kerromme lisätietoja jäsenpalvelumme puolella.

CFF:n logo

Cat Fanciers of Finland ry:n logon on suunnitellut AD Hanna Säynäjäkangas.

CFF:n puheenjohtajat

2006 – 2008 Samuli Mollberg
2008 Mette-Maaria Schulze
2008 Eija Kauppinen
2009 – 2016 Pauli Huhtaniemi
2016 –  Tuija Aaltonen

Jäsenet

Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksessämme voi olla varsinaisena jäsenenä tai kannatusjäsenenä. Yhdistyksen jäsenyys ei mene kalenterivuosittain vaan jäsenyys on voimassa vuoden maksupäivästä. Yhdistyksemme kasvattajalla on myös oikeus liittää uusia jäseniä alennetulla jäsenmaksulla yhdistykseemme. Tästä on lisätietoja jäsenpalvelumme puolella.

CFF:n jäseneksi ei ole pakko liittyä, jotta voi näyttelyttää kissaansa CFF:n tulevissa näyttelyssä. Näyttelyihin osallistuminen ei ole sidoksissa jäsenyyteen ja kaikki CFA:n palvelut ovat käytettävissä ilman jäsenmaksun maksamista. Jäseneksi liittymisellä tuetaan ennenkaikkea yhdistyksen toimintaa, jotta sillä olisi edellytykset mm näyttelyiden ja erilaisten koulutustilaisuuksien järjestämiseen.

Tervetuloa mukaan toimintaamme liittymällä jäseneksi!

Comments are closed.