CFA Int’D Palkintagaala 2009

15.8.2009 CFA International Division Euroopan Parhaiden kissojen 2008-2009 palkintagaala

Cat Fanciers of Finland sai kunnian järjestää International Division Euroopan parhaiden kissojen palkintagaalan 4. kansainvälisen näyttelynsä yhteydessä. Tapahtumapaikkana oli näyttelihotellina toiminut Kokoushotelli Rantapuisto.

Tilaisuutta emännöi rautaisella ammatti-taidolla näyttelijätär Susa Saukko, joka yllätyksekseen joutui lukemaan ääneen jokaisen rodun kolmen parhaimman edustajan nimet aikuisista, kastraateista ja pennuista – kaikenkaikkiaan nimiä oli noin 120 luettavaksi. Susa ei ollut harjoitellut niitä etukäteen, sillä alkuperäisen suunnitelman mukaan nimien piti tulla vain slideshowna Power Point-ohjelmasta.. ja kuten kaikki rotu-kissojen omistajat tietävät, kissojen viralliset rekisteröintinimet voivat olla mitä eriskummallisempia…

Palkintagaala oli historiallinen tapahtuma CFA-toiminnan suhteen Euroopassa. 125 myytyä illallislippua on Euroopan ennätys! Suomalaisomisteisia kissoja palkittiin useita rodun parhaiden joukossa. Leena Laakson omistama GP DW Birstein Celine d’Or palkit-tiin myös näyttelykauden 2008-2009 8. parhaana kastraattina ja ”Milla” sai nimensä yhteyteen Division Winner -tittelistä kertovan kirjainlyhenteen. Milla on toinen DW-titteli saaja Suomeen.

Illan isoin yllätys tapahtui kuitenkin CFF:n perustajajäsenelle ja ensimmäiselle puheenjohtajalle Samuli ”Samu” Mollbergille. Samulle myönnettiin Euroopan Spotlight -palkinto. Palkinto myönnetään vuosittain vain yhdelle henkilölle regionan tai divisionan alueella ja perusteluina palkinnolle oli se, että Samu on ollut perustamassa yhtä Euroopan aktiivisinta CFA-klubia.

Comments are closed.