Testisivu_Sherwood_nayttely

Sherwood Manx Clubin toinen kansainvälinen CFA näyttely Suomessa
22.4.2023 PUISTOKULMA, VANTAA
KAKSI KAIKKIEN ROTUJEN KEHÄÄ – MAX 100 KISSAA

 

TUOMARIT:
Karen Godwin, USA  – kaikkien rotujen kehä  (AB)
Vicki Nye, USA – kaikkien rotujen kehä (AB)

NÄYTTELYHALLI:
Puistokulma, Talkootie 4, 01350 VANTAA, Google karttaan linkki

AIKATAULUT
Check in: 9.00-9.45. | Arvostelu ja avoinna yleisölle:10.00-16.00.

ILMOITTAUTUMINEN
Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 17.4.2023 kello 18.00 tai kunnes 100 ilmoittautumista täyttyy. Online-ilmoittautuminen pitää maksaa viimeistään 10 päivää saamasi vahvistuksen jälkeen, mutta kuitenkin viimeistään ennen näyttelyä, kumpi ehdoista täyttyykään ensin. Paperillisia ilmoittautumisia ei oteta vastaan. CFA:n sääntöjen mukaan jokainen näyttelyyn ilmoitettu kissa on maksettava ; peruuttaminen ei ole mahdollista, mutta kissan voi vaihtaa toiseen omistamaasi kissaan ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Kissojen tietoihin on mahdollista tehdä päivityksiä viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT
Ensimmäinen kissa: 40,00€ (si
sältää luettelon)
Saman omistajan seuraavat kissat: 35,00€
Kaikki kotikissat 35,00€
Väliaikainen rekisterinumero (TRN): 15,00€
Maksusuoritus näyttelyhallilla: +10,00EUR ilmoittautumismaksun päälle.

Tuplahäkkipaikkaa yhdelle kissalle (oma tuplanäyttelyhäkki) ja trimmaus-tilaa ei ole saatavilla tähän näyttelyyn tilarajoitteen takia. Ei exhibition only tai miscellaneous -luokan kissoja.

ILMOITTAUTUMISET (Entry Clerk)
Marika Lahti
Pohjantie 3 | 37830 VIIALA, FINLAND | marika.lahti@cfasuomi.org

Ilmoittautumiset joko:
CFA Suomi sivuston ilmoittautumislomakkeella (suomenkielinen) tai
CFA Europen ilmoittautumislomakkeella tai CFA:n ilmoittautumislomakeella.

Näyttelysääntöjen mukaan on näytteilleasettajan tehtävä varmistua ilmoittautumisen perillemenosta ja siitä, että näytteilleasettaja saa näyttelyvahvistuksen entry clerkiltä ennen ilmoittautumisajan loppumista. Jos et saa vahvistusta, otathan yhteyttä entry clerkiin. Huomioithan, että ilmoittautumishetkellä mahdollisesti sähköpostiisi saamasi ilmoitus ei ole vahvistus vaan ainoas-taan tieto ilmoittautumisen lähtemisestä eteenpäin. Se ei myöskään takaa sitä, että ilmoittautuminen olisi mennyt perille. Ilmoittauduthan ajoissa näyttelyyn mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

TERVEYSVAATIMUKSET
Näyttelyssä ei ole eläinlääkärintarkastusta. Näyttelypaikalle tulevilla kissoilla tulee olla eläinlääkärin merkintöjen mukaan voimassaolevat kissarutto- ja flunssa-rokotteet. Suomalaisilta kissoilta ei vaadita rabies-rokotusta. Rokotukset tarkistet

aan näyttelytoimihenkilöiden toimesta pistokokeilla check innin yhteydessä. Rokotuksien lisäksi kissat suositel-laan testattavaksi FeLV:n varalta ennen näyttelyä. CFA:n näyttelysään-töjen mukaan näyttelyntoimihenkilöillä on oikeus poistaa näyttelystä kissa, jossa näkyy merkkejä sairaudesta, taudista tai loisista suojellakseen muita näyttelyyn osallistuvia kissoja.

Alle 4kk ikäisiä kissoja ei saa tuoda näyttelypaikalle. Yli 8kk ikäisten koti-kissojen täytyy olla kastroituja/steriloituja. Sekä etu- että takatassujen kynnet tulee olla lyhennetyt ennen näyttelypaikalle saapumista.

Huomioithan, että Suomen eläinsuojelulain mukaan kissalla on oltava hiekkalaatikko ja vettä tarjolla koko ajan.

Otathan huomioon matkustamista koskevat rajoitukset ja niihin liittyvät mahdolliset karanteenit sekä noudatat näyttelypaikalla kaikkia turva-määräyksiä. Noudatamme näyttelyjärjestelyissämme Aluehallintoviraston ohjeita sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Opetus- ja kulttuuri-ministeriön ohjeita. CFA tai Sherwood Manx Club ei ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta näyttelyssämme. CFA voi vaatia myös jokaiselta näyttelyhalliin tulijalta allekirjoitetun vastuuvapautuksen ennen näyttelyhalliin pääsyä.

HÄKKIPAIKKATOIVEET
Yhdistys kunnioittaa häkkipaikkatoiveita ja pyrkii sijoittamaan teidät vierekkäin näyttelypaikalla. Vain yksi häkkipaikkatoive on sallittu.

HÄKIT
Yhdistys tarjoaa vain häkkitilan ja oman häkkisi koko tähän tilaan voi maksimissaan olla 65cm (lev) x 65 cm (syv). Vain yksi aikuinen tai kaksi pentua on sallittu yhteen yksittäishäkkiin.

HIEKKA
Näyttelyhallissa on tarjolla markettihiekkaa. Suosittelemme tuomaan kissalle oman tutun hiekan näyttelypaikalle.

TUOLIT
Hallissa on reilusti istuinpaikkoja. Omaa tuolia ei tarvitse tuoda.

PYSÄKÖINTI
Puistokulmassa on ilmainen pysäköinti viikonloppuisin.

RUOKAILU
Puistokulman oma kahvila on avoinna. Tarjolla on myös lounasta.  Läettyvillä on kauppoja ja ruokapaikkoja.

CLERKIT JA CLERKIN APULAISET
Clerkiksi tai clerkin apulaiseksi haluavat voivat ottaa yhteyttä:
Näyttelypäällikkö: Kaisa Ylinenpää – kaisa.ylinenpaa@manx.fi

PISTEET
Kaikki aikuiset ja kastraatit noviiseja lukuun ottamatta sekä rekisteröidyt pennut ja kotikissat pisteytetään CFA:n sääntöjen mukaan erilaisia titteleitä ja palkintoja varten. Entry Clerkiltä voi tiedustella ennen näyttelyä CFA:han rekisteröimättömälle rotukissalle tai pennulle väliaikaista rekisterinumeroa (TRN).

KORONA – COVID-19
Kaikkia ajankohtaisia kansallisia ja CFA:n koronasääntöjä tulee noudattaa näyttelyssä. Tällä hetkellä CFA:ssa eikä Suomessa ei ole tapahtumien järjestämiseen liittyviä rajoitteita.

LISÄTIETOJA NÄYTTELYSTÄ:
Näyttelypäällikkö: Kaisa Ylinenpää
kaisa.ylinenpaa@manx.fi

Näyttelysihteeri: Pauli Huhtaniemi
pauli.huhtaniemi@cfasuomi.org

Tervetuloa CFA:n näyttelykauden 2022-2023 viimeiseen näyttelyyn Euroopassa!

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.