Ohje pentueen rekisteröimiseen

Ohje pentueen rekisteröimiseen
CFA:n online-palveluilla

Sinulla on kaksi tapaa pentueen rekisteröimiseen: CFA:n eCat online -palvelut tai astutustodistus – Litter Application -lomake (täydennysohje täällä). eCatin kautta pentueen ja pentujen yksilöllinen rekisteröinti on huomattavasti nopeampaa kuin paperillisena postittamalla.

Milloin voin tehdä pentueen online-rekisteröinnin?

CFA:n eCat online-palvelu on ilmainen, rekisteröitymistä vaativa palvelu. Sen avulla voit rekisteröidä pentueen, mikäli kumpikin vanhemmista on CFA rekisteröity ja sinulla on CFA-kasvattajanimi. eCatin kautta voi myös tehdä yksilöllisen rekisteröinnin pennulle. eCat tarjoaa myös monia muita palveluita ja palvelua kehitetään koko ajan.

eCat online -palvelun suomenkielinen ohjeistus pentueen ja pennun yksilölliseen rekisteröimiseen on luettavissa Cat Fanciers of Finland ry:n jäsenpalvelu Salkussa. Salkku on käytössä vain Cat Fanciers of Finland ry:n jäsenille.

Mikäli haluat liittyä yhdistyksemme jäseneksi, voit tehdä sen täällä.

Ohjeen pentueen rekisteröimiseksi astutustodistuksen avulla eli Litter Application -lomakkeella löydät täältä.

 

 

Voiko Cat Fanciers of Finland auttaa sinua?
Mikäli et omista luottokorttia tai et muuten pysty itse hoitamaan rekisteröintiä, ota yhteyttä rekisteröintivastaavamme osoitteessa: rekisterointi(a)cfasuomi.org. Häneltä voi myös kysyä lisätietoja rekisteröinteihin liittyvistä asioista.

Comments are closed.